22/12/2020 22/12/2020 Βοηθός και συμπαραστάτης στους οικονομικά αδύναμους αδελφούς μας, οι οποίοι προσπαθούν με αγωνία να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις της δύσκολης καθημερινότητας στάθηκε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε την Δευτέρα 21...
22 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:24
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2020 - 21:05

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»: Για τους αδελφούς

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»: Για τους αδελφούς

Βοηθός και συμπαραστάτης στους οικονομικά αδύναμους αδελφούς μας, οι οποίοι προσπαθούν με αγωνία να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις της δύσκολης καθημερινότητας στάθηκε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε την Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου τις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου με την ευγενική χορηγία των μελών του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου (Γ.Φ.Τ) της Ιεράς Μητροπόλεως, του Ύπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, της δικηγορικής εταιρείας «Μπενετάτος Ιωάννης», του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, του κ. Γερασίμου Φωκά (Ξενοδοχεία «Ηλέκτρα»), του κ. Πάνου Μπαμπάμτση, του κ. Ευαγγέλου Τσάνου, του κ. Ιακώβου Πετμεζάκη, και της Aegean Baltik Bank προσέφερε «Δέματα Αγάπης» σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, ανακουφίζοντας έτσι έναν μεγάλο αριθμό οικογενειών ενόψει της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων.

Την παράδοση των δεμάτων πραγματοποίησε ο ίδιος Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως και με τη βοήθεια εθελοντών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης της νόσου.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – «Δέματα Αγάπης» από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων