20/05/2020 20/05/2020 Ύστερα από δίμηνο αποκλεισμό στη Σύρο, για τους γνωστούς υγειονομικούς λόγους, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ πραγματοποίησε την πρώτη του εκτός των τειχὠν ποιμαντική και λειτουργική του έξοδο στην Άνδρο, κομίζων το Άγιο Φως, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας. Επεσκέφθη τις Ιερές Μονές Ζωοδόχου Πηγής, στις Μοναχές της οποίας ευχήθηκε, και Παναχράντου...
20 Μαΐου, 2020 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2020 - 19:00

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Κομίζων το Άγιο Φως

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Κομίζων το Άγιο Φως

Ύστερα από δίμηνο αποκλεισμό στη Σύρο, για τους γνωστούς υγειονομικούς λόγους, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ πραγματοποίησε την πρώτη του εκτός των τειχὠν ποιμαντική και λειτουργική του έξοδο στην Άνδρο, κομίζων το Άγιο Φως, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας. Επεσκέφθη τις Ιερές Μονές Ζωοδόχου Πηγής, στις Μοναχές της οποίας ευχήθηκε, και Παναχράντου και Αγίου Νικολάου, ευχηθείς στους Ηγουμένους και τις Μοναστικές τους Αδελφότητες.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ

 

 

ΔΕΙΤΕ – Ποιμαντική επίσκεψη στην Άνδρο μετά από δίμηνο αποκλεισμό

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων