07/07/2020 07/07/2020 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη σήμερα, Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, στο Σιδηρόκαστρο της νοτίου Ελλάδος στην ορεινή κοινότητα με το βυζαντινό κάστρο, στο χωρίον Σιδηρόκαστρο Ανατολικής Μάνης, όπου και λειτούργησε στον εορτάζοντα Ι.Ναό της Αγίας Κυριακής πλαισιούμενος από τον πρωτοπρ. π. Στέφανο Ταβουλάρη και τον διάκονο π. Χριστόδουλο Κρουστάλη. Κατά τη διανομή...
07 Ιουλίου, 2020 - 21:33
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2020 - 21:38

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»: Μοίρασε τη Θ. Λειτουργία στους πιστούς

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»: Μοίρασε τη Θ. Λειτουργία στους πιστούς

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη σήμερα, Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, στο Σιδηρόκαστρο της νοτίου Ελλάδος στην ορεινή κοινότητα με το βυζαντινό κάστρο, στο χωρίον Σιδηρόκαστρο Ανατολικής Μάνης, όπου και λειτούργησε στον εορτάζοντα Ι.Ναό της Αγίας Κυριακής πλαισιούμενος από τον πρωτοπρ. π. Στέφανο Ταβουλάρη και τον διάκονο π. Χριστόδουλο Κρουστάλη.

Κατά τη διανομή του αντιδώρου, ο Σεβ. Ποιμενάρχης εφαρμόζοντας το Δ’ Ποιμαντικό Πρόγραμμα της Ι.Μητροπόλεως με τον τίτλο: «Κάθε εκκλησιαζόμενος και ένα Εγκόλπιο της Θ. Λειτουργίας» διένειμε στους πιστούς από ένα Εγκόλπιο – Βιβλιαράκι της Θ. Λειτουργίας, το οποίο περιέχει το κείμενο και την ερμηνευτική απόδοση στη νεοελληνική έκδοση της Απ. Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Οι πιστοί με ιδιαίτερη χαρά λάμβαναν στα χέρια τους στο Εγκόλπιο αυτό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Μάνης Χρυσόστομος: «Κάθε Κυριακή στην Εκκλησία»

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων