09/10/2020 09/10/2020 Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυστρίας, Έξαρχος Ουγγαρίας και Μεσευρώπης κ. Αρσένιος ετέλεσε στο Sankt Andrä Zicksee με περισσή χαρά την Κατάθεση του Θεμελίου Λίθου της πρώτης εν Αυστρία ορθοδόξου υπό ανεγέρσεως Ιεράς Μονής της Αγίας Σκέπης και του Αγίου Παϊσίου, παρουσία εκπροσώπων των κρατικών, τοπικών, διπλωματικών και εκκλησιαστικών αρχών, αλλά και αρκετών...
09 Οκτωβρίου, 2020 - 22:28
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2020 - 22:45

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Ο θεμέλιος λίθος του Αγίου Παϊσίου στην Αυστρία

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Ο θεμέλιος λίθος του Αγίου Παϊσίου στην Αυστρία

Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυστρίας, Έξαρχος Ουγγαρίας και Μεσευρώπης κ. Αρσένιος ετέλεσε στο Sankt Andrä Zicksee με περισσή χαρά την Κατάθεση του Θεμελίου Λίθου της πρώτης εν Αυστρία ορθοδόξου υπό ανεγέρσεως Ιεράς Μονής της Αγίας Σκέπης και του Αγίου Παϊσίου, παρουσία εκπροσώπων των κρατικών, τοπικών, διπλωματικών και εκκλησιαστικών αρχών, αλλά και αρκετών πιστών, αφού εξαιτίας της παρούσης υγειονομικής κρίσης του νέου κορωνοιού COVID-19 και των δεδομένων μέτρων ασφαλείας για την αποφυγή συνωστισμών, η προσέλευσις περισσοτέρων προσώπων δεν ήταν δυνατή.

Τα διάφορα τμήματα του Λίθου τοποθετήθησαν υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, του Περιφερειάρχου του Burgenland κ. Hans Peter Doskozil, του ρωμαιοκαθολικού Επισκόπου του Eisenstadt κ. Ägidius Zsifkovics, του τοπικού Δημάρχου κ. Andreas Sattler και του Καθηγουμένου της Ιεράς μας Μονής Αρχιμανδρίτου Παισίου Jung.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων