10/08/2020 10/08/2020 Μέσα στο κατανυκτικό κλίμα των Αγίων ημερών του Δεκαπενταυγούστου, στο Φως που εκπέμπει η Εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Κυρίου και με το βλέμμα στραμμένο στην Εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, στο «Πάσχα του καλοκαιριού», την χαρά της Αναστάσεως και της εν Κυρίω αναγεννήσεως έζησε η τοπική Εκκλησία της Φθιώτιδος, μιας και απέκτησε 21...
10 Αυγούστου, 2020 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2020 - 21:40

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Ομαδική Βάπτιση

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Ομαδική Βάπτιση

Μέσα στο κατανυκτικό κλίμα των Αγίων ημερών του Δεκαπενταυγούστου, στο Φως που εκπέμπει η Εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Κυρίου και με το βλέμμα στραμμένο στην Εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, στο «Πάσχα του καλοκαιριού», την χαρά της Αναστάσεως και της εν Κυρίω αναγεννήσεως έζησε η τοπική Εκκλησία της Φθιώτιδος, μιας και απέκτησε 21 νέα πιστά μέλη της.

Με πολλή συγκίνηση και χαρά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών τέλεσε διαδοχικά τις ομαδικές βαπτίσεις 21 κατηχουμένων αδελφών μας, από όπου το παραπάνω φωτογραφικό στιγμιότυπο από τους βαφτιστικούς σταυρούς.

 

ΔΕΙΤΕ – Ομαδικές βαπτίσεις από τον Φθιώτιδος Συμεών

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων