06/06/2021 06/06/2021 Η «Γ΄ Ιατρική Εβδομάδα αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό» ξεκίνησε φέτος με τις λατρευτικές εκδηλώσεις της εορτής της μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά από την Συμφερούπολη της Κριμαίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας στις 29 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί με τις λατρευτικές εκδηλώσεις της εορτής της οσιακής κοιμήσεως του Αγίου στις...
06 Ιουνίου, 2021 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2021 - 20:13

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Σκίτσα του Αγίου Λουκά του Ιατρού

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Σκίτσα του Αγίου Λουκά του Ιατρού

Η «Γ΄ Ιατρική Εβδομάδα αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό» ξεκίνησε φέτος με τις λατρευτικές εκδηλώσεις της εορτής της μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά από την Συμφερούπολη της Κριμαίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας στις 29 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί με τις λατρευτικές εκδηλώσεις της εορτής της οσιακής κοιμήσεως του Αγίου στις 11 Ιουνίου.

Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού αρκετές εκδηλώσεις της Γ΄ Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού πραγματοποιούνται διαδικτυακά μέσα από τους ιστοχώρους της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και Ναούσης.

Το ως άνω στιγμιότυπο, Σκίτσα του Αγίου Λουκά, από την Εκδήλωση της 3ης Ιατρικής Εβδομάδoς με θέμα: «Δοξολογία στον Άγιο Ιατρό Λουκά, Αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως».

ΔΕΙΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων