17/07/2021 17/07/2021 Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κοινού στην εκδήλωση για την ενίσχυση των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος που διοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη, το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας. Με αφετηρία επιτυχίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών...
17 Ιουλίου, 2021 - 22:29
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2021 - 21:57

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Συναυλία στην καρδιά

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Συναυλία στην καρδιά

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κοινού στην εκδήλωση για την ενίσχυση των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος που διοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη, το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας.

Με αφετηρία επιτυχίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών το Μουσικό Σχολείο πρόσφερε μία εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών στο κοινό που πλημμύρισε το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουλίου κάθε γωνιά του αρχαίου θεάτρου Δίου, στο πλαίσιο του 50ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν η Ορχήστρα και η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μιχάλη Καρυοφιλλίδη, η Χορωδία Αιγινίου «Canto Olympus», ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Μανώλης Μητσιάς και οι ερμηνευτές Μανώλης Χατζημανώλη και Δήμητρα Αντωνακούδη,

Ο Μανώλης Μητσιάς ερμήνευσε τραγούδια διαχρονικά και επίκαιρα, σε μια ανεπανάληπτη συναυλία, για ένα σημαντικό σκοπό, που μάγεψε, συγκίνησε και ενθουσίασε όλους τους Πιεριείς.

 

 

Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Ευάγγελος Γερολόλιος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης κ. Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος, εκπρόσωποι βουλευτών, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, αφού ευχαρίστησε τους μαθητές, τους καθηγητές και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, τις τοπικές Αρχές και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης καθώς και το κοινό για την αμέριστη συμπαράστασή τους στο πολυσχιδές έργο της τοπικής Εκκλησίας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η σημερινή συναυλία  που με πολύ μεράκι ετοίμασαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου με τη βοήθεια των καθηγητών τους θα μείνει στην καρδιά όλων, όχι μόνο για την απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική της, που σπάνια συναντούμε σε τέτοιο βαθμό, αλλά και για τα έντονα κοινωνικά μηνύματα που εμπεριέχει».

 

 

ΔΕΙΤΕ – Πλήθος κόσμου στη συναυλία για τα συσσίτια της Ι.Μ. Κίτρους

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων