17/07/2020 17/07/2020 Χοροστατώντας στον Πανηγυρικό Εσπερινό τόσο στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας του στρατοπέδου στο ΚΕΥΠ όσο και στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας Στυλίδος ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών έφερε τα μαρτύρια και την θυσία της Αγίας Μαρίνας για την αγάπη της προς τον Χριστό ως παράδειγμα για κάθε άνθρωπο που ακολουθεί το χρέος και το καθήκον...
17 Ιουλίου, 2020 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2020 - 21:04

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Τα νιάτα της Πατρίδας κρατούν τα εξαπτέρυγα

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Τα νιάτα της Πατρίδας κρατούν τα εξαπτέρυγα

Χοροστατώντας στον Πανηγυρικό Εσπερινό τόσο στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας του στρατοπέδου στο ΚΕΥΠ όσο και στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας Στυλίδος ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών έφερε τα μαρτύρια και την θυσία της Αγίας Μαρίνας για την αγάπη της προς τον Χριστό ως παράδειγμα για κάθε άνθρωπο που ακολουθεί το χρέος και το καθήκον του και είναι διατιθέμενος να δίνει ακόμη και το αίμα του στην εκπλήρωση της αποστολής του. Τα στρατευμένα νιάτα της Πατρίδας ήταν εκεί, κρατώντας, μάλιστα, τα εξαπτέρυγα, τον Σταυρό και τις λαμπάδες.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ: «Η Αγία Μαρίνα με το μαρτύριο της εμπνέει κάθε άνθρωπο»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων