27/10/2020 27/10/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας προέβη στην χειροτονία εις διάκονον, το Σάββατο 24/10, και στην χειροτονία εις πρεσβύτερο, την Κυριακή 25/10, του π. Δημητρίου Τζώρτζη, στην Ι.Μ. Γενεσίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας. Ο π. Δημήτριος χειροτονήθηκε με την συμμαρτυρία του πνευματικού του πατρός Σπυρίδωνος Ράπτη, ο οποίος συνδέεται πνευματικά με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου από...
27 Οκτωβρίου, 2020 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2020 - 21:59

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Ζωή για τον Χριστόν

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Ζωή για τον Χριστόν

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας προέβη στην χειροτονία εις διάκονον, το Σάββατο 24/10, και στην χειροτονία εις πρεσβύτερο, την Κυριακή 25/10, του π. Δημητρίου Τζώρτζη, στην Ι.Μ. Γενεσίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας.

Ο π. Δημήτριος χειροτονήθηκε με την συμμαρτυρία του πνευματικού του πατρός Σπυρίδωνος Ράπτη, ο οποίος συνδέεται πνευματικά με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου από τον καιρό που συνυπηρέτησαν στον Ιδιαίτερο Γραφείο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών, κ. Ιερωνύμου. Ο νέος πρεσβύτερος, μεταξύ των άλλων ποιμαντικών καθηκόντων του, θα εξυπηρετήσει τις λατρευτικές ανάγκες των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βριλησσίων, εγκαταστάσεις των οποίων βρίσκονται εντός της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

 

 

ΔΕΙΤΕ – Χειροτονία του π. Δημητρίου Τζώρτζη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων