08/06/2020 08/06/2020 “Το Πανάγιο Πνεύμα να βρίσκεται στις καρδιές σας και να το προσκαλείτε στην οικογένειά σας”, τόνισε ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος από την Αγία Τριάδα της οδού Φιλελλήνων. Ο Επίσκοπος Κωνστάντιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ναό της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος διατηρεί και τα δυο τυπικά Ρωσικής και Βυζαντινής παράδοσης....
08 Ιουνίου, 2020 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2020 - 11:49

Στην Αγία Τριάδα της οδού Φιλελλήνων

Διαδώστε:
Στην Αγία Τριάδα της οδού Φιλελλήνων

“Το Πανάγιο Πνεύμα να βρίσκεται στις καρδιές σας και να το προσκαλείτε στην οικογένειά σας”, τόνισε ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος από την Αγία Τριάδα της οδού Φιλελλήνων.

Ο Επίσκοπος Κωνστάντιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ναό της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος διατηρεί και τα δυο τυπικά Ρωσικής και Βυζαντινής παράδοσης.

Στο τέλος, ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Συνέσιος Βικτωράτος ευχαρίστησε τον Επίσκοπο Ανδρούσης εκ μέρους του εκκλησιαστικού συμβουλίου.

Ο ιστορικός ναός κρατάει μια παράδοση χρόνων αφού εκτός από την ρωσική χορωδία έχει και την ρωσική καμπάνα που ηχεί σ όλο το ιστορικό κέντρο.

Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων