03/02/2020 03/02/2020 Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, και με εκπροσώπους ομογενειακών φορέων και της ακαδημαϊκής κοινότητας θα συναντηθεί κατά την επίσκεψή του σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, από σήμερα έως τις 9 Φεβρουαρίου, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, Κωνσταντίνος Βλάσης. Ο υφυπουργός, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα μετάσχει επίσης στο δείπνο...
03 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2020 - 8:36

Στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής ο Κ. Βλάσης

Διαδώστε:
Στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής ο Κ. Βλάσης

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, και με εκπροσώπους ομογενειακών φορέων και της ακαδημαϊκής κοινότητας θα συναντηθεί κατά την επίσκεψή του σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, από σήμερα έως τις 9 Φεβρουαρίου, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, Κωνσταντίνος Βλάσης.

Ο υφυπουργός, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα μετάσχει επίσης στο δείπνο που διοργανώνει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στο πλαίσιο της «Συμμαχίας για την προώθηση της Θρησκευτικής Ελευθερίας» στην Ουάσιγκτον στις 5 Φεβρουαρίου. Τέλος, την επομένη, θα παρευρεθεί στο «National Prayer Breakfast».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων