29/08/2019 29/08/2019 Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής Θεολόγος – Δημοσιογράφος Ακριβώς στις 11.00 έφθασε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, όπου συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο. “Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με την εκκλησία και θα λύσουμε πολλά θέματα. Ξεκινάει ένα πλαίσιο πολύ στενής συνεργασίας” τόνισε ο υπουργός. Από την πλευρά του...
29 Αυγούστου, 2019 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2019 - 14:13

Αδ. Γεωργιάδης: “Ξεκινάει ένα πλαίσιο πολύ στενής συνεργασίας”

Διαδώστε:
Αδ. Γεωργιάδης: “Ξεκινάει ένα πλαίσιο πολύ στενής συνεργασίας”

Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής Θεολόγος – Δημοσιογράφος

Ακριβώς στις 11.00 έφθασε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, όπου συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο.

“Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με την εκκλησία και θα λύσουμε πολλά θέματα. Ξεκινάει ένα πλαίσιο πολύ στενής συνεργασίας” τόνισε ο υπουργός.

Από την πλευρά του ο Μακαριώτατος, πρόσθεσε ότι η συνεργασία θα είναι “για το καλό του λαού μας”

Στην συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοχάρης και ο Διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων