25/10/2020 25/10/2020 Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα συναντηθεί τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergey Lavrov. Οι συζητήσεις θα εστιασθούν σε ζητήματα διμερούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στην οικονομική και την ενεργειακή συνεργασία, καθώς και ζητήματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στην κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή,...
25 Οκτωβρίου, 2020 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2020 - 11:42

Στην Αθήνα αύριο ο Σεργκέι Λαβρόφ

Διαδώστε:
Στην Αθήνα αύριο ο Σεργκέι Λαβρόφ

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα συναντηθεί τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergey Lavrov.

Οι συζητήσεις θα εστιασθούν σε ζητήματα διμερούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στην οικονομική και την ενεργειακή συνεργασία, καθώς και ζητήματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στην κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή, το Κυπριακό, καθώς και τις σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας.

Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών θα υπογράψουν «Κοινό Μνημόνιο για τη διεξαγωγή του έτους ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας το 2021».

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο περί ώρας 13:30.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων