09/07/2024 09/07/2024 Σε εκδήλωση που διοργανώνει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη μαύρη επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, θα παρευρεθεί η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία θα απευθύνει χαιρετισμό, και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος θα εκφωνήσει ομιλία.  Η εκδήλωση σύμφωνα με ανακοίνωση...
09 Ιουλίου, 2024 - 17:04
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024 - 16:46

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας σε εκδήλωση μνήμης της τουρκικής εισβολής

Διαδώστε:
Στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας σε εκδήλωση μνήμης της τουρκικής εισβολής

Σε εκδήλωση που διοργανώνει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη μαύρη επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, θα παρευρεθεί η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία θα απευθύνει χαιρετισμό, και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος θα εκφωνήσει ομιλία. 

Η εκδήλωση σύμφωνα με ανακοίνωση του Παν/μιου θα λάβει χώρα Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 19:00. Για το σκοπό αυτό ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του η Προεδρία ανακοίνωσε κατάθεση στεφάνου το μεσημέρι στο Μνημείο Πεσόντων στην Κύπρο, που βρίσκεται στο Άλσος Στρατού στο Γουδί, στην παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Στρατηγού Δημήτριου Χούπη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων