08/01/2021 08/01/2021 Την Αθήνα επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή (8/1) ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα. Θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο Έντι Ράμα και ο Νίκος Δένδιας θα έχουν ιδιωτική συνάντηση, ενώ στη συνέχεια ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραθέσει γεύμα στον Αλβανό πρωθυπουργό, στο...
08 Ιανουαρίου, 2021 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2021 - 9:38

Στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Αλβανίας

Διαδώστε:
Στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Αλβανίας

Την Αθήνα επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή (8/1) ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα. Θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο Έντι Ράμα και ο Νίκος Δένδιας θα έχουν ιδιωτική συνάντηση, ενώ στη συνέχεια ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραθέσει γεύμα στον Αλβανό πρωθυπουργό, στο οποίο θα παραβρεθεί και ο υπουργός Εξωτερικών.
Ο Έντι Ράμα πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Τουρκία, όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Την περασμένη Τρίτη, ο Νίκος Δένδιας και ο Έντι Ράμα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων