29/08/2019 29/08/2019 Μετά το προσωπικό ενδιαφέρον και τη φροντίδα που επέδειξε ο υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα ομογένειας κ. Αντώνης Διαματάρης, ο “Γολγοθάς” του πρώην Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίου, φθάνει στο τέλος του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία, ο πρώην Πατριάρχης φθάνει σήμερα από το Τελ Αβίβ στην Αθήνα. Θα διακομισθεί σε ιδιωτική κλινική και σε...
29 Αυγούστου, 2019 - 8:15

Στην Αθήνα σήμερα ο πρώην Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Στην Αθήνα σήμερα ο πρώην Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Μετά το προσωπικό ενδιαφέρον και τη φροντίδα που επέδειξε ο υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα ομογένειας κ. Αντώνης Διαματάρης, ο “Γολγοθάς” του πρώην Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίου, φθάνει στο τέλος του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία, ο πρώην Πατριάρχης φθάνει σήμερα από το Τελ Αβίβ στην Αθήνα.
Θα διακομισθεί σε ιδιωτική κλινική και σε φυσικοθεραπευτικό κέντρο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, πριν μεταβεί στο Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστηρίξεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Άγιος Πορφύριος», στο Δήλεσι Βοιωτίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα έξοδα μεταφοράς, ιατρικών εξετάσεων και παραμονής του πρώην Πατριάρχη στην Ελλάδα καλύπτονται αποκλειστικά από το υπουργείο Εξωτερικών και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων