30/05/2021 30/05/2021 Στην Ελλάδα έφτασε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στα πλαίσια επίσκεψής  του στη χώρα μας. Με το που έφτασε στη Δυτική Θράκη δεν παρέλειψε να προκαλέσει με την ανάρτησή του στην οποία κάνει λόγο για “Τουρκική μειονότητα στην Δυτική Θράκη”. Ο Τούρκος Αξιωματούχος θα συναντηθεί τη Δευτέρα τόσο με τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη όσο...
30 Μαΐου, 2021 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2021 - 13:11

Στην Ελλάδα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Διαδώστε:
Στην Ελλάδα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Στην Ελλάδα έφτασε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στα πλαίσια επίσκεψής  του στη χώρα μας. Με το που έφτασε στη Δυτική Θράκη δεν παρέλειψε να προκαλέσει με την ανάρτησή του στην οποία κάνει λόγο για “Τουρκική μειονότητα στην Δυτική Θράκη”.

Ο Τούρκος Αξιωματούχος θα συναντηθεί τη Δευτέρα τόσο με τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια στη συνέχεια των συνομιλιών των δύο χωρών που ξεκίνησαν πάλι μετά από μεγάλο διάστημα στην Τουρκία.

Δείτε την ανάρτηση του Τούρκου Υπουργού: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων