04/10/2019 04/10/2019 Tην πατριαρχική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου, αλλά και το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο του Καΐρου αναμένεται να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται στην Αίγυπτο για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής, με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι και τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναμένεται να φτάσει στην...
04 Οκτωβρίου, 2019 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2019 - 12:24

Στην Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου παλαιού Καΐρου ο Κυρ. Μητσοτάκης

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου παλαιού Καΐρου ο Κυρ. Μητσοτάκης

Tην πατριαρχική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου, αλλά και το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο του Καΐρου αναμένεται να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται στην Αίγυπτο για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής, με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι και τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναμένεται να φτάσει στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, με τη Σύνοδο Κορυφής να πραγματοποιείται στις 8 Οκτωβρίου.

Το pyramisnews.gr γράφει επίσης ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός με τη συνοδεία του ενδέχεται να επισκεφτεί και την Αλεξάνδρεια και κυρίως το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, μία επίσκεψη που αν πραγματοποιηθεί, θα έχει ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα, τόσο για την καταγωγή που έλκει από την Ιμπραημία η σύζυγός του Μαρέβα, όσο και για το γεγονός της συμπλήρωσης της 15ετίας από την εκλογή του Πατριάρχου Θεοδώρου ως Προκαθημένου του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Στην περίπτωση αυτή, πιθανόν να έχει συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός και η συνοδεία του θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις 8 Οκτωβρίου το βράδυ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων