08/10/2019 08/10/2019 Στο Κάιρο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στην 7η Τριμερή Σύνοδο Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου. Εκτός από τη συμμετοχή του στη Σύνοδο, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και θα έχει συναντήσεις με μέλη της ελληνικής Κοινότητας στο Κάιρο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 16.15 (ώρα Ελλάδας)...
08 Οκτωβρίου, 2019 - 10:10

Στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Καΐρου, ο πρωθυπουργός

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Καΐρου, ο πρωθυπουργός

Στο Κάιρο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στην 7η Τριμερή Σύνοδο Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου.

Εκτός από τη συμμετοχή του στη Σύνοδο, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και θα έχει συναντήσεις με μέλη της ελληνικής Κοινότητας στο Κάιρο.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 16.15 (ώρα Ελλάδας) ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου όπου θα συναντηθεί με τον Επίσκοπο Βαβυλώνος κ. Θεόδωρο.
Στις 17.30 (ώρα Ελλάδας) ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί, στην κατοικία του Έλληνα Πρέσβη, με μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.
Ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Ελλάδα το βράδυ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων