22/09/2019 23/09/2019 Αντίγραφο του ιερού και θαυματουργού Εικονίσματος της Παναγίας της Βηματάρισσας, το οποίο φυλάσσεται στο Καθολικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, αναμένεται να μεταφερθεί στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής Το ιερό Εικόνισμα θα προσφερθεί από μέρους της Μονής προς την Ιερά Μητρόπολη και θα το μεταφέρει ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου,...
22 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:18
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2019 - 13:49

Στην Ι.Μ. Ταμασού αντίγραφο της Παναγίας Βηματάρισσας

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ. Ταμασού αντίγραφο της Παναγίας Βηματάρισσας

Αντίγραφο του ιερού και θαυματουργού Εικονίσματος της Παναγίας της Βηματάρισσας, το οποίο φυλάσσεται στο Καθολικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, αναμένεται να μεταφερθεί στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Το ιερό Εικόνισμα θα προσφερθεί από μέρους της Μονής προς την Ιερά Μητρόπολη και θα το μεταφέρει ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ. 

Θα εκτίθεται στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό.

Η επίσημη Υποδοχή, θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 6:00 το απόγευμα στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό, όπου στη συνέχεια θα μιλήσει σχετικά με το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Γέροντας Εφραίμ. Στις 20:30 θα αρχίσει ΑΓΡΥΠΝΙΑ,η οποία θα ολοκληρωθεί γύρω στις 1:30 μετά τα μεσάνυκτα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων