08/07/2021 08/07/2021 Στην Ιερά Σύνοδο θα μεταβούν την Τρίτη 13 Ιουλίου ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για τους εμβολιασμούς και την προσπάθεια που πρέπει να κάνει και η Εκκλησία για να πείσει τους πιστούς και τους κληρικούς να εμβολιαστούν. Μιλώντας στην εκπομπή της...
08 Ιουλίου, 2021 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2021 - 8:55

Στην Ιερά Σύνοδο την Τρίτη Κικίλιας-Τσιόδρας

Διαδώστε:
Στην Ιερά Σύνοδο την Τρίτη Κικίλιας-Τσιόδρας

Στην Ιερά Σύνοδο θα μεταβούν την Τρίτη 13 Ιουλίου ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για τους εμβολιασμούς και την προσπάθεια που πρέπει να κάνει και η Εκκλησία για να πείσει τους πιστούς και τους κληρικούς να εμβολιαστούν.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ “Από τις 6” ο κ. Κικίλιας επεσήμανε πως τις προηγούμενες ημέρες είχε μεταβεί στην Κρήτη και διαπίστωσε ότι και η Εκκλησία συμβάλει στην προσπάθεια να εμβολιαστούν οι πολίτες ενώ χαρακτήρισε “πατριωτικό καθήκον” τον εμβολιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος είχε σειρά επαφών για το συγκεκριμένο ζήτημα το οποίο θα συζητηθεί διεξοδικά και από την ΔΙΣ την ερχόμενη εβδομάδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων