23/10/2023 23/10/2023 Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στο Ισραήλ, όπου είχε συνάντηση στην Ιερουσαλήμ με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμιν Νετανιάχου. Ο Πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα, αναφέρει η ΕΡΤ.  Σύμφωνα με πληροφορίες το ταξίδι του πρωθυπουργού δεν είχε ανακοινωθεί για λόγους ασφαλείας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ. Στη συνάντηση συμμετείχαν από την ελληνική πλευρά,...
23 Οκτωβρίου, 2023 - 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2023 - 12:53

Στην Ιερουσαλήμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαδώστε:
Στην Ιερουσαλήμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στο Ισραήλ, όπου είχε συνάντηση στην Ιερουσαλήμ με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμιν Νετανιάχου.

Ο Πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα, αναφέρει η ΕΡΤ.  Σύμφωνα με πληροφορίες το ταξίδι του πρωθυπουργού δεν είχε ανακοινωθεί για λόγους ασφαλείας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ. Στη συνάντηση συμμετείχαν από την ελληνική πλευρά, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης καθώς και ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου.

Ο πρωθυπουργός είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Οι δυο αντιπροσωπίες συζήτησαν για αρκετή ώρα για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων