28/10/2019 28/10/2019 Ο Πρωθυπουργός της Χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Κίσαμο όπου και συμμετείχε εις τις επετειακές εκδηλώσεις για την μεγάλη εορτή της Εθνικής παλιγγενεσίας. Μετείχε τόσο εις την επιμνημόσυνο Δέηση εις το μνημείο Ηρώων της πόλεως καταθέτοντας στεφάνι, την οποία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος. Ακολούθως παρακολούθησε την καθιερωμένη παρέλαση, χειροκροτώντας...
28 Οκτωβρίου, 2019 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2019 - 18:15

Στην Κίσαμο ο Πρωθυπουργός

Διαδώστε:
Στην Κίσαμο ο Πρωθυπουργός

Ο Πρωθυπουργός της Χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Κίσαμο όπου και συμμετείχε εις τις επετειακές εκδηλώσεις για την μεγάλη εορτή της Εθνικής παλιγγενεσίας. Μετείχε τόσο εις την επιμνημόσυνο Δέηση εις το μνημείο Ηρώων της πόλεως καταθέτοντας στεφάνι, την οποία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος. Ακολούθως παρακολούθησε την καθιερωμένη παρέλαση, χειροκροτώντας την μαθητιώσα νεολαία του τόπου, τους Παραδοσιακούς Συλλόγους ως και άλλους Συλλόγους και Φορείς που παρέλασαν ως και Τμήματα Στρατού.  Παρόντες ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Βουλευτής Χανίων κ. Μανούσος Βολουδάκης, ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Γεώργιος Μυλωνάκης, οι Διοικητές των Στρατιωτικών κλπ. Μονάδων του Ν. Χανίων, εκπρόσωποι Φορέων, Αρχών της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, και πλήθος κόσμου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος καλωσορίζοντας τον εξοχ. Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη σημείωσε: «Σήμερα γράφετε ιστορία καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Κισάμου όπου εν ενεργεία Πρωθυπουργός μετέχει επετειακών εκδηλώσεων Εθνικής εορτής. Χαιρόμεθα που επάξια συνεχίζετε την παράδοση του μακαριστού πατρός Σας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του μεγάλου και ξεχωριστού αυτού πολιτικού ανδρός της νεώτερης Ελλάδας. Η έλευση σας στην Κίσαμο περιοποιεί ιδιαίτερη τιμή για όλους μας», κατέληξε ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Αμφιλόχιος. Ο κ. Πρωθυπουργός εξέφρασε την χαρά του για την έλευση του στην Κίσαμο, καθώς όπως είπε: «Η Κίσαμος είναι τόπος αγαπημένος με  ανθρώπους ξεχωριστούς». Της παρελάσεως ακολούθησε φιλοξενία  υπό του Δήμου Κισάμου. Των επετειακών εκδηλώσεων είχε προηγηθεί Θεία Λειτουργία εις τον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Σεβ. κ. Αμφιλοχίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων