23/02/2024 23/02/2024 Στην Καρδίτσα μετέβη κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Καρδίτσας κ. Θωμά Βλάχου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός» κ. Αθανάσιος Γ. Δημητρίου για την κοπή της αγιοβασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος έχοντας μαζί του τον Πρωτοσύγκελλο π. Αμφιλόχιο Παπανδρέου με τους οποίους...
23 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:18
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2024 - 17:28

Στην κοπή της Βασιλόπιτας των Ιεροψαλτών Καρδίτσας ο Πρόεδρος των Ιεροψαλτών Τρικάλων

Διαδώστε:
Στην κοπή της Βασιλόπιτας των Ιεροψαλτών Καρδίτσας ο Πρόεδρος των Ιεροψαλτών Τρικάλων

Στην Καρδίτσα μετέβη κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Καρδίτσας κ. Θωμά Βλάχου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός» κ. Αθανάσιος Γ. Δημητρίου για την κοπή της αγιοβασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος έχοντας μαζί του τον Πρωτοσύγκελλο π. Αμφιλόχιο Παπανδρέου με τους οποίους ο πρόεδρος είχε συζήτηση για ιεροψαλτικά και εκκλησιαστικά θέματα καθώς και προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των Ιεροψαλτών Τρικάλων και Καρδίτσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων