13/10/2021 13/10/2021 “Το Διεθνές Φεστιβάλ Ορθοδόξων Ταινιών “BYZANFEST”, με έδρα τη Μελβούρνη, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους αλλά και καταξιωμένους σκηνοθέτες και σεναριογράφους να παρουσιάσουν το έργο τους στο διεθνές κοινό. Έχοντας δηλώσει πάντα σύμμαχος κάθε έργου και αξιόλογης διοργάνωσης διεθνούς προφίλ, που στόχο έχει να διαδώσει το μήνυμα...
13 Οκτωβρίου, 2021 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2021 - 16:43

Στην κριτική επιτροπή του BYZANFEST η Νεκταρία Καραντζή

Διαδώστε:
Στην κριτική επιτροπή του BYZANFEST η Νεκταρία Καραντζή

“Το Διεθνές Φεστιβάλ Ορθοδόξων Ταινιών “BYZANFEST”, με έδρα τη Μελβούρνη, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους αλλά και καταξιωμένους σκηνοθέτες και σεναριογράφους να παρουσιάσουν το έργο τους στο διεθνές κοινό. Έχοντας δηλώσει πάντα σύμμαχος κάθε έργου και αξιόλογης διοργάνωσης διεθνούς προφίλ, που στόχο έχει να διαδώσει το μήνυμα του ορθόδοξου πνεύματος, αναδεικνύοτας τα ανθρώπινα χαρίσματα είναι ιδιαίτερη η χαρά μου να αποτελώ, για μια ακόμη χρονιά, μέλος της κριτικής επιτροπής αξιολόγησης των ταινιών μικρού μήκους που διαγωνίζονταν φέτος στο Φεστιβάλ”.

Αυτά αναφέρει η Υμνωδός κα Νεκταρία Καραντζή σε επίκαιρη αναρτησή της και παραπέμπει για περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: www.byzanfest.com

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει όλες τις υποψήφιες προς βράβευση ταινίες, διαδικτυακά, μεταξύ 30 Οκτωβρίου με 8 Νοεμβρίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων