30/09/2019 30/09/2019 Επιστρέφει στην Κύπρο η έκθεση Εκκλησιαστικής τέχνης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Η έκθεση  θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 18 έως την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στη Λάρνακα, με την υψηλή Προστασία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομου Β΄. Στη  διοργάνωση συμμετέχουν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί της εκκλησιαστικής τέχνης, κατασκευαστές εκκλησιαστικών ειδών, Ιερές Μητροπόλεις και Ιερές Μονές της Κύπρου που παρουσιάζουν...
30 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:12

Στην Κύπρο η έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Διαδώστε:
Στην Κύπρο η έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Επιστρέφει στην Κύπρο η έκθεση Εκκλησιαστικής τέχνης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Η έκθεση  θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 18 έως την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στη Λάρνακα, με την υψηλή Προστασία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομου Β΄.

Στη  διοργάνωση συμμετέχουν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί της εκκλησιαστικής τέχνης, κατασκευαστές εκκλησιαστικών ειδών, Ιερές Μητροπόλεις και Ιερές Μονές της Κύπρου που παρουσιάζουν τα χειροτεχνήματα τους ενώ σε ειδικό χώρο αγιογράφοι και ψηφιδογράφοι παρουσιάζουν τα έργα τους.

Η 25η Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ έχει αφιερωθεί στον Άγιον Λάζαρο Α΄ Επίσκοπο Κιτίου και αποτελεί ένα γεγονός μοναδικό για τα εκκλησιαστικά δρώμενα της Κύπρου, πλαισιωμένο από καθημερινές παράλληλες εκδηλώσεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προσελκύοντας το πολύπλευρο ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης είναι το Πρακτορείο Ειδήσεων Ορθοδοξία.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα λειτουργήσει στον νεόκτιστο χώρο ROVINETA BUILDING στη Ζώνη Ελευθέρου Εμπορίου Λάρνακας (δίπλα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας) από 09:30 έως 13:30 και 15:30 έως 19:30.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία διοργάνωσης στο τηλ.: (+30) 2109576100 και στο www.orthodoxia-expo.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων