19/07/2023 19/07/2023 Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, προκειμένου να παραστεί, εκπροσωπώντας την Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στις εκδηλώσεις της 49ης επετείου μνήμης και τιμής για τους Πεσόντες και τους Αγνοούμενους Αξιωματικούς και Οπλίτες, κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Το πρωί, ο Νίκος Χριστοδουλίδης συναντάται με τον αρχηγό...
19 Ιουλίου, 2023 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2023 - 11:18

Στην Κύπρο σήμερα Νίκος Χαρδαλιάς και Κωνσταντίνος Φλώρος

Διαδώστε:
Στην Κύπρο σήμερα Νίκος Χαρδαλιάς και Κωνσταντίνος Φλώρος

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, προκειμένου να παραστεί, εκπροσωπώντας την Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στις εκδηλώσεις της 49ης επετείου μνήμης και τιμής για τους Πεσόντες και τους Αγνοούμενους Αξιωματικούς και Οπλίτες, κατά την τουρκική εισβολή του 1974.

Το πρωί, ο Νίκος Χριστοδουλίδης συναντάται με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ της Ελλάδας, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και στις 12΅30 θα δεχθεί τον Νίκο Χαρδαλιά στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το σημερινό πρόγραμμα του κ. Χαρδαλιά:

– Επίσκεψη στα «Φυλακισμένα Μνήματα».

– Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιο Γ΄, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

– Παρουσία στην επιμνημόσυνη δέηση για τους Έλληνες Πεσόντες κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και τους Αγνοούμενους, στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ.

– Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νικόλαο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

– Επίσκεψη σε Μονάδες της ΕΛΔΥΚ.

– Παρουσία και ομιλία στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους Αγνοούμενους από την τουρκική εισβολή, στο «Πανόραμα Αγνοουμένων», στο χωριό Πυργά.

– Συμμετοχή σε δείπνο εργασίας που θα παραθέσει ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Λουκά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων