28/05/2020 28/05/2020 Tην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης επισκέπτεται σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της τριήμερης παρουσίας της στη Θράκη. Στις έξι το απογευμα θα έχει συνάντηση με τον με τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα στην Μητρόπολη. Είναι η δεύτερη επίσκεψή της στη Θράκη μέσα σε σαράντα ημέρες, καθώς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας...
28 Μαΐου, 2020 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2020 - 8:17

Στην Μητρόπολη Ξάνθης η ΠτΔ

Διαδώστε:
Στην Μητρόπολη Ξάνθης η ΠτΔ

Tην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης επισκέπτεται σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της τριήμερης παρουσίας της στη Θράκη. Στις έξι το απογευμα θα έχει συνάντηση με τον με τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα στην Μητρόπολη.

Είναι η δεύτερη επίσκεψή της στη Θράκη μέσα σε σαράντα ημέρες, καθώς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας την Κυριακή του Πάσχα (19 Απριλίου) είχε επισκεφθεί το Στρατιωτικό Φυλάκιο 1, στις Καστανιές του Έβρου.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο της πόλης και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τοπικούς φορείς στο Δημαρχείο της πόλης. Εν συνεχεία θα μεταβεί στο Γυμνάσιο-Λύκειο Γλαύκης και το Δ΄Σώμα Στρατού. Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με γυναίκες της τοπικής κοινωνίας. Η επίσκεψή της στην Ξάνθη θα ολοκληρωθεί με ομιλία της στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι».

Αύριο Παρασκευή 29 Μαΐου, η κυρία Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα ξεκινήσει την επίσκεψή της με κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων στις 10.10 το πρωί και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τοπικούς φορείς στην Τσανάκλειο Σχολή. Στις 11.50 θα μεταβεί στη Μητρόπολη, προκειμένου να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, και αμέσως μετά θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Στις 13.15 θα έχει συνάντηση με τις Πρυτανικές Αρχές και τον Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τη Μονάδα Ανακύκλωσης Μπαταριών SunlightRecycling», ενώ στις 19.10 θα ξεναγηθεί στους χώρους του Οινοποιείου «Κίκονες».

Το Σάββατο 30 Μαΐου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί αρχικά τα «Θρακικά Εκκοκκιστήρια» και στη συνέχεια την κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση «Γενισέα». Στις 12.00 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» και στις 12.40 θα αναχωρήσει για την Σταυρούπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων