31/01/2020 31/01/2020 Την Ουκρανία επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Μάικ Πομπέο, όπου μεταξύ άλλων αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Προκαθήμενο της νέας Αυτοκέφαλης Εκκλησίας, Μητροπολίτη Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιο. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας. Η επίσκεψη...
31 Ιανουαρίου, 2020 - 8:44

Στην Ουκρανία ο υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ

Διαδώστε:
Στην Ουκρανία ο υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ

Την Ουκρανία επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Μάικ Πομπέο, όπου μεταξύ άλλων αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Προκαθήμενο της νέας Αυτοκέφαλης Εκκλησίας, Μητροπολίτη Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιο.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας. Η επίσκεψη είχε προγραμματιστεί για τις αρχές Ιανουαρίου αλλά στη συνέχεια καθυστέρησε λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή.

“Θα μιλήσω για το σημαντικό έργο που θα συνεχίσουν να κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ουκρανία για την καταπολέμηση της διαφθοράς στο εσωτερικό της χώρας”, ανέφερε ο Πομπέο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων