20/03/2021 20/03/2021 Στην Παναγία Κουμαριώτισσα στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε χθες η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή. Την κ. Μακρή υποδέχτηκαν στον νάρθηκα του ιερού ναού ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Αρχιερατικώς Προϊστάμενος της περιφέρειας Βοσπόρου, και ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Λάκης Βίγκας, οι οποίοι την ξενάγησαν και την ενημέρωσαν για την ιστορία του Νεοχωρίου...
20 Μαρτίου, 2021 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2021 - 16:16

Στην Παναγία Κουμαριώτισσα ξεναγήθηκε η υφ. Παιδείας

Διαδώστε:
Στην Παναγία Κουμαριώτισσα ξεναγήθηκε η υφ. Παιδείας

Στην Παναγία Κουμαριώτισσα στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε χθες η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή.

Την κ. Μακρή υποδέχτηκαν στον νάρθηκα του ιερού ναού ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Αρχιερατικώς Προϊστάμενος της περιφέρειας Βοσπόρου, και ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Λάκης Βίγκας, οι οποίοι την ξενάγησαν και την ενημέρωσαν για την ιστορία του Νεοχωρίου και την παρούσα κοινοτική ζωή.

Η υφυπουργός παραβρέθηκε επίσης στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, όπου παρακολούθησε τους Α’ Χαιρετισμούς , χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίου.

Όπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης “στην Κωνσταντινούπολη παρευρίσκομαι, με προσωπική πρόσκληση, για την ενθρόνιση του Σεβασμιώτατου Γέροντος Εμμανουήλ”.

Φωτογραφίες: Σελίδα Facebook Νεοχώρι Βοσπόρου/ Σελίδα Facebook Ζέτα Μακρή

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων