04/06/2021 04/06/2021 Κατά την επίσκεψή του στην Πρίστινα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας έγινε δεκτός από την Πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου Βιόσα Οσμάνι Σαντριού και τον πρωθυπουργό Αλμπίν Κούρτι. Με την πρόεδρο είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και τις εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter. Υποδοχή...
04 Ιουνίου, 2021 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2021 - 15:11

Στην Πρίστινα ο Ν. Δένδιας – Συνάντηση με Πρόεδρο και Πρωθυπουργό

Διαδώστε:
Στην Πρίστινα ο Ν. Δένδιας – Συνάντηση με Πρόεδρο και Πρωθυπουργό

Κατά την επίσκεψή του στην Πρίστινα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας έγινε δεκτός από την Πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου Βιόσα Οσμάνι Σαντριού και τον πρωθυπουργό Αλμπίν Κούρτι. Με την πρόεδρο είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και τις εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Νωρίτερα σήμερα συναντήθηκε με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών και Διασποράς Ντονίκα Γκερβάλα-Σβαρζ. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ο διάλογος Βελιγραδίου-Πρίστινας και η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών στο twitter.

Ο κ. Δένδιας, ο οποίος συνοδεύεται από τον υφυπουργό Εξωτερικών, Κώστα Φραγκογιάννη, προγραμματίζεται να έχει ακόμη συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Άλμπιν Κούρτι και με τον πρόεδρο της Βουλής Γκλάουκ Κονιούφτσα. Τέλος, έχει προβλεφθεί και συνάντηση του υπουργού με υπηρετούντες εκεί Έλληνες υπαλλήλους διεθνών οργανισμών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων