07/07/2020 07/07/2020 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχτηκε σήμερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βελγίου, Υπέρτιμο και Έξαρχο Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρα. Ο Μητροπολίτης Βελγίου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σχετικά με το ποιμαντορικό έργο της Μητρόπολης, ιδίως κατά τη δύσκολη, λόγω κορωνοϊού, περίοδο που διέρχεται η ανθρωπότητα, αλλά και ειδικότερα το...
07 Ιουλίου, 2020 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2020 - 16:53

Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μητροπολίτης Βελγίου

Διαδώστε:
Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μητροπολίτης Βελγίου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχτηκε σήμερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βελγίου, Υπέρτιμο και Έξαρχο Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρα.

Ο Μητροπολίτης Βελγίου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σχετικά με το ποιμαντορικό έργο της Μητρόπολης, ιδίως κατά τη δύσκολη, λόγω κορωνοϊού, περίοδο που διέρχεται η ανθρωπότητα, αλλά και ειδικότερα το Βέλγιο.

Την Κυριακή ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού Κάτω Πατησίων όπου τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του π. Κωνσταντίνου Δέδε, ο οποίος θα διακονήσει στην Ιερά Μητρόπολη Βελγίου.

Ο Μητροπολίτης Βελγίου στον Άγιο Μάρκο Πατησίων

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων