01/02/2020 02/02/2020 Διήμερη επίσκεψη στη Σύρο πραγματοποίησε η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφ. Ζαχαράκη, η οποία υπεδέχθη σήμερα τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο, στο επισκοπείο στην Ερμούπολη μαζί με τους βουλευτές των Κυκλάδων, τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωαν. Βρούτση, την κυρία Αικατερίνη Μονογυιού και τον κύριο Φίλιππο Φόρτωμα. Ο Σεβασμιώτατος καλοσώρισε την κυρία Υφυπουργό, την ενημέρωσε για τις συνεχείς...
01 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2020 - 1:03

Στην Σύρο η υφυπουργός Παιδείας κυρία Ζαχαράκη

Διαδώστε:
Στην Σύρο η υφυπουργός Παιδείας κυρία Ζαχαράκη
Διήμερη επίσκεψη στη Σύρο πραγματοποίησε η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφ. Ζαχαράκη, η οποία υπεδέχθη σήμερα τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο, στο επισκοπείο στην Ερμούπολη μαζί με τους βουλευτές των Κυκλάδων, τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωαν. Βρούτση, την κυρία Αικατερίνη Μονογυιού και τον κύριο Φίλιππο Φόρτωμα.

Ο Σεβασμιώτατος καλοσώρισε την κυρία Υφυπουργό, την ενημέρωσε για τις συνεχείς και πολύτροπες χειρονομίες αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης στα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλα τα νησιά, για την καλή συνεργασία και με τον Υπουργό και με τους βουλευτές του Νομού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία ιδιαίτερα στα μικρά νησιά, όπως και για τον ευγενή τρόπο που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του Νομού ο Υπουργός και οι δύο βουλευτές. Την κυρία Ζαχαράκη συνόδευσαν επίσης και τοπικοί φορείς της Σύρου για τα πρόσωπα των οποίων ο Σεβ. εξεφράσθη με λόγους ειλικρινείας και επαίνου.

Η Υφυπουργός ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ποιμαντική Διακονία του και στα σχολεία της Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων