15/04/2023 15/04/2023 Την Τήνο επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να περάσει με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα, λίγο πριν τις εκλογές. Χθες το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, παρακολούθησε την Ακολουθία και Περιφορά του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός μετέβη στον κατάμεστο Ιερό...
15 Απριλίου, 2023 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2023 - 17:34

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Πάσχα

Διαδώστε:
Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Πάσχα

Την Τήνο επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να περάσει με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα, λίγο πριν τις εκλογές.

Χθες το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, παρακολούθησε την Ακολουθία και Περιφορά του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας

Σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός μετέβη στον κατάμεστο Ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε τον Μέγα Εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.

Κ. Μητσοτάκης: Το Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη Ελλάδα

«Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας», αναφέρει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός προσθέτει: «Φέτος η σκέψη μας, αναπόφευκτα, στρέφεται στους συγγενείς της μεγάλης τραγωδίας των Τεμπών. Εύχομαι από καρδιάς η Μεγαλόχαρη να τους δίνει δύναμη, διότι αυτοί σηκώνουν τον μεγαλύτερο σταυρό. Όμως τον Γολγοθά ακολουθεί πάντα η Ανάσταση. Έτσι και το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη Ελλάδα, μία πιο ισχυρή πατρίδα, με περισσότερη κοινωνική συνοχή, πρωτίστως με φροντίδα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων