27/11/2019 27/11/2019 Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΙΕΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ι.Σ.Κ.Ε) και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ  επισκέφτηκαν στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων την Υπουργό κυρία Νίκη Κεραμέως και τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων κύριο Γεώργιο Καλαντζή. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Εφημεριακό Κλήρο όλης της Ελλάδος. Οι...
27 Νοεμβρίου, 2019 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2019 - 21:10

Στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Ι.Σ.Κ.Ε.

Διαδώστε:
Στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Ι.Σ.Κ.Ε.

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΙΕΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ι.Σ.Κ.Ε) και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ  επισκέφτηκαν στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων την Υπουργό κυρία Νίκη Κεραμέως και τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων κύριο Γεώργιο Καλαντζή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Εφημεριακό Κλήρο όλης της Ελλάδος. Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα. Οι Κληρικοί ευελπιστούν ότι το κλίμα αυτό θα διατηρηθεί και δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα δίκαια αιτήματα των Κληρικών και των οικογενειών τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων