24/06/2021 24/06/2021 Το υπόμνημα Διαρκούς Ιεράς Συνόδου με το οποίο ζητεί να γίνουν τροποποιήσεις σε ορισμένα άρθρα του νομοσχεδίου για Εκκλησιαστική Εκπαίδευση κατέθεσαν σήμερα το μεσημέρι οι Συνοδικοί Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός και Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Αυτό δήλωσε μιλώντας στον Pemptousia FM και τη...
24 Ιουνίου, 2021 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 15:32

Στην Υπουργό το υπόμνημα της ΔΙΣ για την Εκκλησιαστική Εκπαίδευση

Διαδώστε:
Στην Υπουργό το υπόμνημα της ΔΙΣ για την Εκκλησιαστική Εκπαίδευση

Το υπόμνημα Διαρκούς Ιεράς Συνόδου με το οποίο ζητεί να γίνουν τροποποιήσεις σε ορισμένα άρθρα του νομοσχεδίου για Εκκλησιαστική Εκπαίδευση κατέθεσαν σήμερα το μεσημέρι οι Συνοδικοί Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός και Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στον Pemptousia FM και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας λίγο πριν βρεθεί στην έδρα του Υπουργείου στο Μαρούσι.

Στην συνάντηση ήταν να μεταβεί και ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, αλλά εξαιτίας του χθεσινού πρωτοφανούς συμβάντος με την εκτόξευση καυστικού υγρού στο Συνοδικό Μέγαρο, αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς ο Σεβασμιώτατος νοσηλεύεται ακόμα, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Φωτογραφία αρχείου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων