28/06/2020 28/06/2020 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Διεθνούς Εκκλησιαστικού Πρακτορείου «Ορθοδοξία», η εκταφή του σεπτού σκηνώματος του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου. Στο σημερινό του κήρυγμα στην Αγία Σκέπη ο Μητροπολίτης Ιωήλ είπε ότι Άγιος επιτελούσε θαύματα και πριν την αγιοκατάταξή του, κάτι που ήταν γνωστό στους Εδεσσαίους, οι οποίοι έβρισκαν παρηγοριά και ανταπόκριση προσευχόμενοι στον...
28 Ιουνίου, 2020 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2020 - 18:32

Στις 15 Οκτωβρίου η εκταφή του Ιερού σκηνώματος του Αγίου Καλλινίκου

Διαδώστε:
Στις 15 Οκτωβρίου η εκταφή του Ιερού σκηνώματος του Αγίου Καλλινίκου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Διεθνούς Εκκλησιαστικού Πρακτορείου «Ορθοδοξία», η εκταφή του σεπτού σκηνώματος του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου. Στο σημερινό του κήρυγμα στην Αγία Σκέπη ο Μητροπολίτης Ιωήλ είπε ότι Άγιος επιτελούσε θαύματα και πριν την αγιοκατάταξή του, κάτι που ήταν γνωστό στους Εδεσσαίους, οι οποίοι έβρισκαν παρηγοριά και ανταπόκριση προσευχόμενοι στον Άγιο. Πέραν των άλλων ασθενειών, ο νέος Άγιος της εκκλησίας μας θεραπεύει ψυχικά νοσήματα και φοβίες.

Ευγενία Δίτσα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων