19/05/2020 19/05/2020 Την ελεύθερη μετακίνηση από και προς όλα τα νησιά της χώρας ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης, ο κύριος Χαρδαλιάς τόνισε πως, το δεύτερο κύμα άρσης των μέτρων προχωράει ομαλά και σταθερά. «Από τις 25 Μαΐου επιτρέπονται οι μετακινήσεις στα νησιά» είπε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί...
19 Μαΐου, 2020 - 19:02
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2020 - 19:35

Στις 25 Μαΐου οι τελικές αποφάσεις για τα Δημοτικά σχολεία

Διαδώστε:
Στις 25 Μαΐου οι τελικές αποφάσεις για τα Δημοτικά σχολεία

Την ελεύθερη μετακίνηση από και προς όλα τα νησιά της χώρας ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης, ο κύριος Χαρδαλιάς τόνισε πως, το δεύτερο κύμα άρσης των μέτρων προχωράει ομαλά και σταθερά.

«Από τις 25 Μαΐου επιτρέπονται οι μετακινήσεις στα νησιά» είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και την Κυριακή 24 Μαΐου επιτρέπονται οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, καθώς και οι μετακινήσεις από και προς την Κρήτη και την Εύβοια. Η μετακίνηση προς τα άλλα νησιά θα επιτραπεί από τις 25 Μαΐου, εφόσον συνεχιστεί η καλή επιδημιολογική εικόνα.

Όσο για τα Δημοτικά σχολεία, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Μεταξύ άλλων ο υφυπουργός ανέφερε πως, το μέτρο της 14ημερης καραντίνας για όσους εισέρχονται στη χώρα ισχύει μέχρι τις 31 Μαΐου και αναφέρθηκε στις πρώτες πτήσεις που ήρθαν από το εξωτερικό.

«Η μέχρι σήμερα πορεία μας είναι θετική και πρέπει να συνεχίσουμε τους κανόνες, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε» σημείωσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων