15/03/2022 15/03/2022 Μια εκκλησία, δύο σπίτια και μια μοτοσυκλέτα τυλίχθηκαν στις φλόγες, πέραν του διαμερίσματος στην Πάφο, χθες Δευτέρα 14 Μαρτίου. Άμεση η ανταπόκριση των μελών της Πυροσβεστικής από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πρώτη χρονικά πυρκαγιά, εκδηλώθηκε γύρω στις 12:25, όταν λήφθηκε κλήση για φωτιά σε βοηθητική οικία στην...
15 Μαρτίου, 2022 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2022 - 10:03

Στις φλόγες τυλίχθηκε εκκλησία και δύο σπίτια στην Πάφο

Διαδώστε:
Στις φλόγες τυλίχθηκε εκκλησία και δύο σπίτια στην Πάφο

Μια εκκλησία, δύο σπίτια και μια μοτοσυκλέτα τυλίχθηκαν στις φλόγες, πέραν του διαμερίσματος στην Πάφο, χθες Δευτέρα 14 Μαρτίου. Άμεση η ανταπόκριση των μελών της Πυροσβεστικής από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πρώτη χρονικά πυρκαγιά, εκδηλώθηκε γύρω στις 12:25, όταν λήφθηκε κλήση για φωτιά σε βοηθητική οικία στην Αγία Φύλα. Αμέσως ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου, με ένα στελεχωμένο όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12:50.

Από τη φωτιά και τη θερμότητα καταστράφηκε μέρος του οικιακού εξοπλισμού. Μετά από διερεύνηση αιτιών της πυρκαγιάς, η πυρκαγιά φαίνεται να προήλθε από ηλεκτρικό πρόβλημα.

Τρεις ώρες αργότερα, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ανώγειο οικία στο Δήμο Ιδαλίου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Νήσου και Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντη με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 16:00. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ελαττωματική καπνοδόχο του τζακιού της οικίας και επεκτάθηκε στην ξύλινη οροφή και με ελαφρές ζημιές στη σοφίτα της οικίας.

Στις 20:35, εκδηλώθηκε φωτιά σε άχρηστα υλικά στην αυλή της εκκλησίας στην Παρεκκλησιά. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 21:00. Στη σωρό που καιγόταν βρέθηκε μία μοτοσυκλέτα χωρίς αριθμούς εγγραφής, η οποία παραλήφθηκε από την Αστυνομία για εξακρίβωση των στοιχείων της.

Πηγή: reporter.com.cy

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων