01/03/2019 01/03/2019 Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου. Όπως ήταν φυσικό στην περιοχή, που είναι πυκνοκατοικημένη αλλά και λόγω της ώρας εκδήλωσης της φωτιάς, προκλήθηκε αναστάτωση. Άμεσα ειδοποιήθηκε και έσπευσε η πυροσβεστική με 2 οχήματα και 7 υπαλλήλους που κατάφεραν σε σχεδόν μία ώρα να την θέσουν υπό έλεγχο...
01 Μαρτίου, 2019 - 11:20

Στις φλόγες τυλίχθηκε ο Αγ. Φανούριος Αλικαρνασσού

Διαδώστε:
Στις φλόγες τυλίχθηκε ο Αγ. Φανούριος Αλικαρνασσού

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου. Όπως ήταν φυσικό στην περιοχή, που είναι πυκνοκατοικημένη αλλά και λόγω της ώρας εκδήλωσης της φωτιάς, προκλήθηκε αναστάτωση. Άμεσα ειδοποιήθηκε και έσπευσε η πυροσβεστική με 2 οχήματα και 7 υπαλλήλους που κατάφεραν σε σχεδόν μία ώρα να την θέσουν υπό έλεγχο . Οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν ελαφριές ενώ σύμφωνα και με την πυροσβεστική στα καιόμενα είδη συμπεριλαμβάνεται ένα ιερό ξύλινο σκεύος αλλά και κεριά .

Η αίτια πρόκλησης της φωτιάς παραμένει άγνωστη ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει να διαλευκάνει το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων