01/11/2020 01/11/2020 Στη Σάμο βρίσκεται σήμερα η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, για να παραστεί στις κηδείες των δύο μαθητών που έχασαν τη ζωή τους μετά τον ισχυρό σεισμό που ταρακούνησε το νησί. Η κ. Ζαχαράκη θα πραγματοποιήσει επίσης υπηρεσιακές συναντήσεις ,ενώ παράλληλα θα επισκεφθεί και σχολικά συγκροτήματα. Με μια ανάρτηση τής η κα. Ζαχαράκη αναφέρθηκε στους αδικοχαμένους...
01 Νοεμβρίου, 2020 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2020 - 11:48

Στις κηδείες των αδικοχαμένων παιδιών η κα. Ζαχαράκη

Διαδώστε:
Στις κηδείες των αδικοχαμένων παιδιών η κα. Ζαχαράκη

Στη Σάμο βρίσκεται σήμερα η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, για να παραστεί στις κηδείες των δύο μαθητών που έχασαν τη ζωή τους μετά τον ισχυρό σεισμό που ταρακούνησε το νησί. Η κ. Ζαχαράκη θα πραγματοποιήσει επίσης υπηρεσιακές συναντήσεις ,ενώ παράλληλα θα επισκεφθεί και σχολικά συγκροτήματα.

Με μια ανάρτηση τής η κα. Ζαχαράκη αναφέρθηκε στους αδικοχαμένους μαθητές τονίζοντας ότι “Η σκέψη και μόνο μας φέρνει δάκρυα και οδύνη”. Ενώ συνόδευσε την ανάρτηση με μια μαύρη φωτογραφία εκφράζοντας τη θλίψη της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων