29/10/2022 29/10/2022 Στο Άγιο Όρος βρέθηκε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου 2022 ο Υπουργός Οικονομικών κ Χρήστος Σταϊκούρας, σύμφωνα με το www.ope.gr, πραγματοποιώντας την επιθυμία του να βρεθεί στο περιβόλι της Παναγίας. Ο κύριος Σταϊκούρας επισκέφθηκε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, όπου προσκύνησε την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου και τις Ιερές Εικόνες της...
29 Οκτωβρίου, 2022 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2022 - 21:44

Στο Άγιο Όρος ο Υπουργός Οικονομικών

Διαδώστε:
Στο Άγιο Όρος ο Υπουργός Οικονομικών

Στο Άγιο Όρος βρέθηκε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου 2022 ο Υπουργός Οικονομικών κ Χρήστος Σταϊκούρας, σύμφωνα με το www.ope.gr, πραγματοποιώντας την επιθυμία του να βρεθεί στο περιβόλι της Παναγίας.

Ο κύριος Σταϊκούρας επισκέφθηκε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, όπου προσκύνησε την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου και τις Ιερές Εικόνες της Παναγίας, ενώ συνομίλησε με τον ηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ.

Επίσης επισκέφθηκε και την Ιερά Μονή Ιβήρων, όπου κι εκεί, αφού προσκύνησε με ευλάβεια την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας, συνομίλησε με τους μοναχούς και τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ Σταϊκούρας επισκέπτεται το Άγιο Όρος, αφού και το 2021 είχε πραγματοποιήσει ανεπίσημη επίσκεψη στις Καρυές του Αγίου Όρους. Άλλωστε, ο Υπουργός Οικονομικών είναι ένα από τα πολιτικά πρόσωπα της χώρας, που είναι γνωστός για την ευλάβειά του στην Παναγία και την αγάπη του στο Άγιο Όρος και θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα πολιτικού μιας Ορθόδοξης χώρας, όπως είναι η Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Στον Πειραιά η Αγία Ζώνη από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, 5 με 13 Νοεμβρίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων