11/06/2020 11/06/2020 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Βλάσης, μεταβαίνει στο Άγιον Όρος, όπου θα επισκεφθεί Ιερές Μονές και θα παραστεί στην τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας της Αθωνικής πολιτείας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των Ιερών Μονών που θα επισκεφθεί θα είναι και η Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας  και η Ιερά Μεγίστη...
11 Ιουνίου, 2020 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2020 - 22:30

Στο Άγιον Όρος ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης

Διαδώστε:
Στο Άγιον Όρος ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Βλάσης, μεταβαίνει στο Άγιον Όρος, όπου θα επισκεφθεί Ιερές Μονές και θα παραστεί στην τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας της Αθωνικής πολιτείας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των Ιερών Μονών που θα επισκεφθεί θα είναι και η Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας  και η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Ο Υφυπουργός θα παραστεί στην αλλαγή της Ιεράς Επιστασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό εκπροσώπων των Ιερών Μονών.

Στην αλλαγή της Ιεράς Επιστασίας θα παραβρεθεί και ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους κ Αθανάσιος Μαρτίνος .

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Υφυπουργός μετέβη επίσης στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε συνάντηση  με τον Δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο Υφυπουργός με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων