01/08/2023 01/08/2023 Συνομιλίες με τον Βασιλιά Αμπντάλα Β’ της Ιορδανίας έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Αμμάν. Ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες είναι η διμερής συνεργασία σε θέματα δασοπυρόσβεσης, το μεταναστευτικό, και το Κυπριακό. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με...
01 Αυγούστου, 2023 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2023 - 10:00

Στο Αμμάν ο Νίκος Χριστοδουλίδης – Θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως

Διαδώστε:
Στο Αμμάν ο Νίκος Χριστοδουλίδης – Θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως

Συνομιλίες με τον Βασιλιά Αμπντάλα Β’ της Ιορδανίας έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Αμμάν. Ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες είναι η διμερής συνεργασία σε θέματα δασοπυρόσβεσης, το μεταναστευτικό, και το Κυπριακό.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως κ. Χριστόφορο, στην Ελληνορθόδοξη Επισκοπή, και το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας Άϊμαν Σαφάντι.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν στο Αμμάν ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου Δώρος Βενέζης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Από την Ιορδανία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του θα αναχωρήσουν την επομένη το πρωί για τη Ραμάλα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων