13/02/2020 13/02/2020 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Φανάρι πραγματοποιεί σήμερα η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, όπου θα έχει συνάντηση με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο Η υπουργός Παιδείας θα επισκεφθεί το Ζωγράφειο Γυμνάσιο-Λύκειο, στην Πόλη, στο οποίο σήμερα φοιτούν 54 μαθητές και διδάσκουν 18 εκπαιδευτικοί. Επίσης, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ομογενειακής εκπαίδευσης. Η...
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2020 - 9:16

Στο Φανάρι η υπουργός Παιδείας

Διαδώστε:
Στο Φανάρι η υπουργός Παιδείας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Φανάρι πραγματοποιεί σήμερα η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, όπου θα έχει συνάντηση με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο
Η υπουργός Παιδείας θα επισκεφθεί το Ζωγράφειο Γυμνάσιο-Λύκειο, στην Πόλη, στο οποίο σήμερα φοιτούν 54 μαθητές και διδάσκουν 18 εκπαιδευτικοί.
Επίσης, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ομογενειακής εκπαίδευσης. Η υπουργός θα επιστρέψει στην Αθήνα το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων