30/08/2023 30/08/2023 Στην Κωνσταντινούπολη θα μεταβεί ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, στις 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, ο κ. Κώτσηρας θα παραστεί στην πανηγυρική Πατριαρχική και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Ινδίκτου,...
30 Αυγούστου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2023 - 19:02

Στο Φανάρι ο Γιώργος Κώτσηρας για τον εορτασμό της Ινδίκτου

Διαδώστε:
Στο Φανάρι ο Γιώργος Κώτσηρας για τον εορτασμό της Ινδίκτου

Στην Κωνσταντινούπολη θα μεταβεί ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, στις 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, ο κ. Κώτσηρας θα παραστεί στην πανηγυρική Πατριαρχική και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Ινδίκτου, ενώ την παραμονή θα παρακολουθήσει την Ακολουθία του Εσπερινού στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή.

Κατά την παραμονή του, ο Υφυπουργός θα γίνει δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Θα επισκεφθεί, επίσης, τη Μεγάλη του Γένους Σχολή, το Ζωγράφειο και το Ζάππειο και θα συναντηθεί με εκπροσώπους του συνδέσμου υποστήριξης ρωμαίικων κοινοτικών ιδρυμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων