24/12/2019 24/12/2019 Σε μια ιδιαίτερα τεταμένη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη για τα Χριστούγεννα. Ο υπουργός Εξωτερικών συνοδευόμενος από τη σύζυγό του θα πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου θα παραστεί στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων, στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Στη...
24 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2019 - 8:31

Στο Φανάρι ο Νίκος Δένδιας

Διαδώστε:
Στο Φανάρι ο Νίκος Δένδιας

Σε μια ιδιαίτερα τεταμένη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη για τα Χριστούγεννα.

Ο υπουργός Εξωτερικών συνοδευόμενος από τη σύζυγό του θα πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου θα παραστεί στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων, στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Στη συνέχεια ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός στο Οικουμενικό Πατριαρχείο από την Α.Θ.Π τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων