01/01/2021 01/01/2021 Στο επιτηρητικό φυλάκιο στο Φαρμακονήσι υποδέχθηκε το νέο έτος, μαζί με τα στελέχη και τους στρατευσίμους, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. Σήμερα, Πρωτοχρονιά, επισκέφθηκε τους Λειψούς, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Φώτη Μάγγο, παρακολούθησε τη δοξολογία και συνομίλησε με εθνοφύλακες. Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας ξεκίνησε την περιοδεία του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από την...
01 Ιανουαρίου, 2021 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2021 - 19:03

Στο Φαρμακονήσι άλλαξε χρόνο ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης

Διαδώστε:
Στο Φαρμακονήσι άλλαξε χρόνο ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης

Στο επιτηρητικό φυλάκιο στο Φαρμακονήσι υποδέχθηκε το νέο έτος, μαζί με τα στελέχη και τους στρατευσίμους, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. Σήμερα, Πρωτοχρονιά, επισκέφθηκε τους Λειψούς, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Φώτη Μάγγο, παρακολούθησε τη δοξολογία και συνομίλησε με εθνοφύλακες.

Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας ξεκίνησε την περιοδεία του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από την Κω, όπου επισκέφθηκε το στρατηγείο της 80ής Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ), το 282 Τάγμα Εθνοφυλακής (282 Μ/Κ ΤΕ) και το λιμεναρχείο Κω, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ-ΕΛΑΚΤ).

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του ήταν σήμερα, Πρωτοχρονιά, το στρατηγείο της 79ης ΑΔΤΕ, στη Σάμο, όπου αντάλλαξε ευχές με τα εν υπηρεσία στελέχη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων