24/04/2021 24/04/2021 Στο Μεσολόγγι θα βρίσκεται αύριο, Κυριακή 25/4, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 195ης επετείου της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων. Υπενθυμίζεται ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος -παρότι προσκλήθηκε- δεν θα μεταβεί στο Μεσολόγγι για τους εορτασμούς, προκειμένου να τηρήσει τα μέτρα κατά της...
24 Απριλίου, 2021 - 11:51

Στο Μεσολόγγι αύριο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Στο Μεσολόγγι αύριο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στο Μεσολόγγι θα βρίσκεται αύριο, Κυριακή 25/4, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 195ης επετείου της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος -παρότι προσκλήθηκε- δεν θα μεταβεί στο Μεσολόγγι για τους εορτασμούς, προκειμένου να τηρήσει τα μέτρα κατά της πανδημίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων