09/06/2021 09/06/2021 Σε νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής εισήχθη σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες του ope.gr, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί αναμένεται να έχουν σαφή εικόνα για την κατάσταση του μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς αυτή κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του Σεβασμιωτάτου...
09 Ιουνίου, 2021 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2021 - 16:39

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Σε νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής εισήχθη σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες του ope.gr, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί αναμένεται να έχουν σαφή εικόνα για την κατάσταση του μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς αυτή κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του Σεβασμιωτάτου το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο δεν σχετίζεται με τον covid-19, ωστόσο τον έχει ταλαιπωρήσει σε μεγάλο βαθμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων